Service & Onderhoud

Wanneer uw machine door ons is vervaardigd moet hij naar uw productielocatie. Ook dit is geen probleem met Peters B.V. We beschikken over eigen transportmiddelen. Is de machine hiervoor te groot dan werken wij met vaste vervoerders op het gebied van speciaal transport. Zo verloopt ook dit proces voor u zonder zorgen.

Om de plek waar de machine geplaatst moet worden vrij te maken, demonteren we indien nodig de oude machine.

Heeft u uw nieuwe machine in gebruik genomen dan wordt service en onderhoud belangrijk. Wij weten als geen ander hoe uw machine of constructie is vervaardigd of in elkaar is gezet. Dit maakt dat wij de service en het onderhoud heel efficiënt kunnen uitvoeren. Tevens zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor calamiteiten. Voor u als voordeel dat uw productie nooit onnodig stil ligt.

Heeft u een oude machine die niet helemaal meer goed functioneert en eigenlijk moet worden voorzien van nieuwe technieken waardoor de productie verhoogd wordt. Hiervoor bent u bij Peters B.V. ook aan het juiste adres. Wij reviseren oude machines en brengen eventuele nieuwe onderdelen aan waardoor deze machine weer helemaal up to date nog jaren mee kan.

 

 

Show More
Project Details
Name Service & Onderhoud Date 04 wo 2022 Categories Constructie staalbouw Author admin
Visit Site